24-12-09

Lieve mensen,

We weten het wel,
niet iedereen heeft elke dag succes,
soms krijg je tegenwind...

Maar juist op die momenten,
blijf dan niet bij de pakken zitten,
maar verzamel je moed
en zeg met gloed:

ik wroet mij erdoor,
ik vecht voor mijn doel!

Dat wensen we jullie toe
met een zalig gevoel!

Fijne feesten en een mooi 2010!

Jurgen en Nancy,
Erline, Amelie en Lennert x

kerst 1

14:58 Gepost door Amelie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

16-06-09

Kabelke teruggevonden!

Hip hip hoi!

 

Ja ja, ons mama heeft het kabelke van het fototoestel teruggevonden!

Dus geniet maar mee!

Eerst wat foto's van het schoolfeest...

IMGP0809IMGP0811

 

 

 

 

IMGP0815IMGP0818 

 

 

 

 

IMGP0819IMGP0824

 

 

 

 

  

IMGP0826

 

 

 

 

 En dan nog wat quality-time foto's van ons weekendje in Landal park Vennebos...

Weet ge nog dat ik eens verteld heb dat Kelly dit voor ons gewonnen had?  Wel, het was reuze!!!!  Dikke knuffel voor Kelly, we hebben alle vijf genoten!!!!

IMGP0848IMGP0850IMGP0854

 

 

 

 

 

 

 

  

IMGP0857IMGP0859IMGP0861

 

 

 

 

 

 

 

 

 IMGP0864IMGP0865IMGP0878

 

 

 

 

 

 

 

  

IMGP0885IMGP0887IMGP0889

 

 

 

 

 IMGP0895IMGP0897IMGP0898

 

 

 

 

IMGP0902IMGP0905IMGP0911

 

 

 

 

 

 

 

 Geweldig hè!

 

Vele kusjes,

Amelieke xxx

21:33 Gepost door Amelie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

11-06-08

Donderdag 20 september 2007

  Ons mama is al vroeg wakker, want ineens is haar euro gevallen dat ze vandaag de uitslag van de MIBG-scan gaan weten! Al een geluk dat papa heel vroeg komt, want ze is echt wel heel nerveus! Ze komen ons weer halen om naar ‘nucleaire' te gaan, normaal gaan ze vandaag botscan doen. Deze keer blijft papa achter de deur wachten, ze gaan me eerst terug onder da machien van gisteren leggen want als er nog te veel van het vorige in mijn lijfke zit, dan gaat de botscan vandaag ni door. Amai, daar schrikken ze nu van mij, dat ik zo flink kan stilliggen!!!!!!!  Ja, ze zeggen zelfs dat dan heel die toestand met dat slapen van gisteren niet nodig geweest was!!!!  Soit, het is nu voorbij. Er zit nog te veel in mijn klein lijfke, geen botscan dus, er zouden geen goede beelden kunnen gemaakt worden. Ze willen alles verzetten naar morgen, maar morgen heb ik biopsie, dus dat is volgens mama en papa niet juist, maar we zullen wel zien.

  Dus geen onderzoeken vandaag. Vandaag komen nonkel Kris en tante Anja! Maar eerst komen de dokters! Nee nee!!!! Weet je wie er eerst komen?  De cliniclowns!!! Goh zeg, de clown legt zomaar zijn popje in MIJN buggy en hupsala, plots zit die helemaal in de knoop met mijn buggy!  Hij neemt een zaag en een tang...  en roepen dat ik doe!  In de gang komen andere kindjes en mama's en papa's kijken omdat ik zo giechel en roep! Nee!!! Mijn buggy ni kapot zagen!!!!  Da is die van mij, die mag mee op mijn kamertje!!!  Dan proberen ze elkaar maar te helpen om bevrijd te geraken van mijn buggy, amai, da zijn toch ni zo'n handige clowns ze!!!  Ik lach zo hard! Op dit moment denken we allemaal even niet aan ‘ziek' Amelieke, maar ben ik de grote kapoen die zo geniet van de clowns! Chique!  Echt! Papa en mama weten niet waar zitten van de zenuwen en willen de dokters eigenlijk niet zien, alé, eigenlijk wel, maar niet om slecht nieuws te horen! En dat is er niet!  Het nieuws is ongelooflijk goed!

  De MIBG-scan heeft laten zien dat er geen uitzaaiingen zijn en dat het dan waarschijnlijk niet om een agressief neuroblastoom gaat! Even euforie!  Grijp de telefoon, bel iedereen op!!! De dokters zijn redelijk positief, het kan nog kwaadaardig zijn, maar gezien alle resultaten die ze al hebben en geen uitzaaiingen, zal het dan goed behandelbaar zijn!  Maar zekerheid komt er pas na de biopsie vrijdag, maar toch al:  Oef oef oef! Ik ga met mama naar de ziekenhuisschool, naar het kleuterklasje, we gaan iets knutselen voor juf Anja, mijn echte juf! We werken goed door en zijn tegen het bezoekuur terug op ons kamertje. Nonkel Kris en tante Anja komen met een klein hartje binnen, ah ja, die weten nog van  niks, maar we kunnen ze al snel blij maken!  Yes yes yes!  Eerste overwinning! Dankjewel alle kaarsjes en alle ‘goeddenkers'!!! Nonkel Kris en tante Anja hebben mozaïekjes bij waar ik direct mee ga spelen en heel veel lekkers om te smikkelen.  Vooral voor papa en mama smaakt alles nu net iets lekkerder dan daarstraks!

  Nonkel Kris en tante Anja gaan met de bus in Leuven iets eten en komen dan daarna nog eens terug!  Dan gaan we samen de eendjes eten geven, dat zijn wel ‘dikke' vrienden geworden van mij ze!  Ik eet speciaal minder bokes zodat er voor mijn vriendjes nog wat overblijft! Hihihihihihi Om half elf!!!! 's avonds denk ik toch dat de clowns nog ergens zijn en ga ik kijken in de gang, maar nee, papa heeft gelijk, die zijn naar hun huisje, misschien hebben die wel babyclowntjes, zo met heel kleine rode neusjes...

amelie ghb 2

22:03 Gepost door Amelie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zaterdag 15 september

  Mama heeft het die dag heel moeilijk om terug ‘gewoon' te doen!  Erline moet naar een feestje... Mama moet naar den  Delhaize en koopt daar een ‘kom-op-tegen-kanker' plantje, ze doet dit alle jaren, maar dit jaar heeft het een speciale missie!!!! Zo ‘gewoon doen' en wassen en strijken is ni zo gemakkelijk vindt mama! Dan begint het bezoek!  Eerste moeke, die heeft een echte poppen maxi-cosi bij! Ik kijk toch een beetje verbaasd, waarom krijg ik nu cadeautjes? Later komen nonkel Werner en tante Nancy, die hebben een ‘beertje' bij! Die is wel drie keer zo groot als ikzelf!!!!!!!  Echt waar! Dan nog nonkel Rudi en tante Nancy met pakjes...  goh, da is precies nog zo slecht ni zo even in het ziekenhuis zijn. Maar papa en mama zijn toch wel heel ongerust!  Elke keer opnieuw hetzelfde verhaal, en dat we nog niks meer weten... Zondag ga ik 's morgens even mee naar Kelly en Emma en Thomas (en natuurlijk ook naar Harry en Vincent), mama vertelt alles wat er al gebeurd is, ik trek mij er niks van aan en ga spelen.  's Middags komen Hans en Ria en het is mooi weer dus ik ga buiten spelen: fietsen, op de trampoline springen,... Raar, ze zeggen dat ik ‘ziek' ben, precies niks aan te zien!

mama en amelie web

21:44 Gepost door Amelie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |