12-06-08

12 december 2007

  Mijn leventje is ondertussen gewoon verder gegaan, af en toe doet mijn buik wel heel veel pijn, ni anders dan anders dus, maar nu heb ik wa voor zeg! Ik doe af en toe pipi in mijn broek!  Ni zo flink eigenlijk hé, maar ik kan er ni aan doen, ik voel de pipi ni komen en als ik hem dan voel, dan is het te laat! Vandaag is het controledag in Leuven: echo en ik trek met mama naar het groot ziekenhuis.  Papa heeft het heel druk op zijn werk en het is toch maar een gewone echo, dus dat kunnen mama en ik wel alleen aan! Anderhalf uur zitten ze naar mijn buikje te kijken op tv!!!!  dan de ene dokter, dan de andere... Ik ben wel mega flink, blijf weer zonder zagen mooi stil liggen, ook al duurt het zo lang!

  Vandaag moeten we niet op dagzaal zijn, gewoon op raadpleging, dus na de echo gaan we naar het bureau van onze dokter! Wauw, da is wel een chique kamer ze!  Met super mooie schilderijtjes! Ons mama vertelt aan de dokter dat ik af en toe pipi doe in mijn broek, goh mama, moet ge da nu echt vertellen????? Blijkbaar wel, want de dokter doet ineens allemaal oefeningen met mij: op mijn tippen lopen, op mijn hielen lopen, met een hamertje op mijn knie kloppen, aan mijn buik kriebelen,...  allemaal wel lieve dingen, doet niks pijn! Dan zegt de dokter dat ik toch eens moet terugkomen om onder een scan te gaan, want het zou kunnen (kans is hééééél klein) dat er een deeltje van de tumor in de ruggegraat zit!!!!!!!!!!!!!!! Lap, mama weeral mega ongerust! Volgende week vrijdag moet ik 's morgens heel vroeg, zonder eten naar de dagzaal komen, dan gaan ze mij laten slapen en dan ga ik onder een machien!  (ik dacht dat ik al onder alle machienen geweest ben, maar er is er dan toch nog één gevonden waar ik nog ni onder geweest ben!)

  Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, doe nu ni zo raar, we gaan gewoon frietjes eten in het restaurant boven en dan terug naar huis! Dat doen we dan ook, smikkel smikkel, en dan belt mama met papa om hem te vertellen wat de dokter gezegd heeft! Tja, die is toch ook geschrokken ze, wat moeten ze daar nu weer van denken? Maar papa en mama, de dokters willen zeker zijn hé!!!  Daarom moeten ze dit onderzoek nu doen! Op weg naar huis tater ik de oren van mama haar hoofd, ik vond het ni zo erg vandaag, die onderzoekjes voelt ge echt ni!

09:46 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.