12-06-08

Donderdag 29 mei 2008

Het is weer zo ver!  Grote controle in GHB! 

Gisteren ben ik ni naar school geweest, mijn pipi moest weer in zo'n grote bus voor de dokter!  Vind ik ni leuk!  Effe is weer alles stom!

's Morgens Erline afgezet aan school en dan in de file richting Leuven.  Lennert mag deze keer mee, kunnen we een beetje samen spelen!

We zijn weer goed op tijd, maar ai, ze komen me prikken, ze gaan mijn bloed nog eens controleren.  Ik heb da ni graag, maar ze kunnen dat hier wel kei goe ze!  Hé, die verpleegster die ken ik nog van boven, dat is tof om elkaar nog eens terug te zien!  En weet ge wie hier ook zijn?  Bolleke en Anouch!  Ja ja, de clini-clowns!  En ze hebben groot nieuws bij: ze gaan trouwen vandaag!  Proficiat zenne!   Ik zie die toch graag bezig ja, maar ik kom toch maar ni té dicht in de buurt, ge weet nooit wat die van grapjes gaan uithalen...

Ik verdien weer een 'prikcadeau': pareltjes, komaan mama, actie, maak eens een mooie ketting voor mij!

Al gauw is het tijd voor de echo.  Super stil blijf ik liggen...  en daarom krijg ik hier nog een cadeautje!  Ge ziet, da's ni slecht ze zo af en toe eens naar hier komen...  En dan gaan we maar terug wachten, een beetje eten, wachten, spelen, wachten...  Weet je wat ik goed kan?  Op de computer zo plaatjes onthouden!  Ik win elke keer van mama!

Na heel lang wachten komt er een dokter zeggen dat onze dokter ni kan komen, ze zit in een vergadering of zoiets, pfff, dan gaan we maar naar huis, we hebben het hier wel gezien voor vandaag!  Prikker eruit, dag allemaal, tot de volgende keer!

Maar hierdoor weten we dus nog niks...  Volgende week zal ons mama eens telefoneren met de dokter, dan heeft ze ook alle uitleg over mijne pipi en mijn bloed!

13:44 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.