12-06-08

Woensdag 9 januari 2008

  Ja ja, het is al 2008!!!  We hebben nogal gevierd ze, keileuk! Aan iedereen een héél gezond jaar en voor ons alstublieft een beetje rustiger!!!

amelie thuis

Vandaag ga ik met mama (eigenlijk mama met mij) naar onze dokter in Lier, ge weet wel, die superlieve: dr. Garmin. We gaan eens naar mijn oogje laten kijken, dat draait soms zo vanzelf naar binnen... En mijn buikske moeten ze toch ook eens nakijken want da doet de laatste dagen echt wel verschrikkelijk pijn!

  Onze dokter zal eens naar dokter Renard bellen om te vragen wat we best met mijn oogje doen. De volgende dag belt dokter Garmin dat we beter bij een oogarts in Leuven op controle kunnen gaan, een andere dokter zou maar schrikken! Dus 25 februari zal het weer een lange controledag worden! Maar mama en papa zijn blij dat de dag er weer aan komt want ik word 's nachts wel heel dikwijls wakker van de pijn! En dan wordt Lennert ook wakker en die wil dan niet meer slapen!!! Gezellig ze!  Papa en mama hebben heel dikwijls korte nachten! Alé vooruit, als er niks speciaals meer gebeurt, dan ben ik er de 25 ste weer!

09:51 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.