18-06-08

Erline is morgen jarig!

Pssssst, kom eens wat dichter...

Ik ga iets verklappen!  Morgen is Erline jarig!!  ze wordt al 10 jaar!  Dat is al groot hè!

Wel, ik zal eens verklappen met wat ik ze morgen ga verrassen...  Ik heb een mooie kroon gemaakt, een roze, met beertjes op want da zie ik zelf het liefst! Ni verklappen ze!

Natuurlijk hebben we ook pakjes voor haar, ik ga mega-flink en lief zijn, dan mag ik misschien helpen met ze open te doen, want wat is er nu plezanter dan pakskes open doen???

Ik zal eens tegen ons mama zeggen dat ze een mooie foto moet nemen van onze jarige morgen en dan zullen we ze hier eens laten blinken!

 Zeg, nu iets anders, ons mama zegt dat het bijna grote vakantie is!!!  Ik ben daar precies ni zo blij mee ze...  Wat moet ik dan de hele tijd doen?  Zie ik dan mijn vriend(innet)jes nog wel?  Daar kan ik toch ni goe aan uit!  Ooooooh, maar mama zegt dat die dan wel eens mogen komen spelen en dat we dan ook op reis gaan!  Da klinkt precies ni slecht...

Alé, ik ga jullie laten!

 Tot de volgende keer!

 kus kus kus

 

21:29 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Amelie Mij zegt het ook ni veel hoor, die grote vakantie. Nu mag ik eindelijk naar school gaan en dan moet ik wachten tot na die grote vakantie. Gelukkig dat Maja dan ook gewoon thuis is. Geniet nog van je laatste weekje school en zo te horen zal je je in de vakantie wel amuseren.
Dikke knuffel van NORA, xxx

Gepost door: NORA | 20-06-08

leuk zo'n kroon! Hey Amelie,
wanneer ben jij eigenlijk jarig? Dan kunnen we een kaartje sturen!
Leuk hé zo'n verjaardagsfeestje! Vind dat heel leuk met al die pakjes en lekkere taart, mmmm.
Die vakantie zal wel meevallen. Ik kijk er wel naar uit om alle dagen met mijn zus te kunnen spelen. Misschien dat het wel eens gaat botsen dan, want nu ben ik het gewoon om overdag mama voor mij alleen te hebben. Geniet alleszins van je laatste weekje en dan VAKANTIE! Lekker lang slapen hoopt mijn mama stiekem...
knuf,
Nette

Gepost door: Nette | 20-06-08

gevonden! Hey amie (zo noem ik jou)
ik heb ondertussen je verjaardag al gevonden; Stom van mij, want het stond ook al op de blog. Hadden nog niet alles gelezen, want dat is ondertussen al een hele boterham. Gaan dat nog wel doen hoor, dan zijn we terug bij.
dikke kus,
Nette

Gepost door: Nette | 21-06-08

De commentaren zijn gesloten.