28-06-08

Vakantie!!!

CoolJa ja, het is zo ver!  De vakantie is begonnen!  Ik ben de laatste twee dagen toch nog naar school kunnen gaan, het was nog super leuk en ik vind het toch wel spijtig dat het nu voorbij is! 
Maar, ik heb veel plannen!  Ik ga héél véél buiten spelen, misschien wel zwemmen, veel vriendjes uitnodigen, naar feestjes gaan, lang uitslapen, bij vriendjes gaan spelen, ruzie maken met mijn broer en zus...  en...  we gaan deze zomer ook op reis, naar Italië!  Daar kijk ik wel naar uit ze! 
Dus ik zou heel graag hebben dat het zonnetje veel schijnt, dan is het net iets gemakkelijker om al die plannen uit te voeren!

Ik ga op tijd in mijn beddeke kruipen want amai, mijn buikske doet weer fameus pijn!  We zijn naar een feestje geweest van een collega van ons mama en heb daar wa te veel cola en limonade en prikwater en zo vanalles gedronken...  Ons papa en ons mama hebben het wel 10 keer gezegd, maar ik ging stiekem bij halen en tja, nu zit ik er wel mee!
Ik ga dan maar snel naar dromenland, dan komt alles terug een beetje tot rust!

Volgende week zal ik weten te vertellen hoe de vakantie mij bevalt!

 Knuffel knuffel!

 amelie zomer 1

 

 

20:00 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wauw Amélie!!! Amaai zeg! Gij ziet er echt schitterend uit in uwe zomeroutfit. Als er één klaar is om de zomervakantie in te duiken, dan bent gij het wel. MAAR, wel opletten voor te veel brubbelkes in uw drankskes hè, wantdat hoor ik ni graag zelle da ge zoveel buikpijn hebt. Dus misschien toch maar luisteren naar mama en papa, "meestal" weten ze het toch beter hè. Maar sstt, zeg dit niet luidop hè. Ze moeten ni alles weten hè, die mama's en papa's.

Een verfrissend, maar tegelijkertijd hartverwarmende zomerknuffel van Nora, xxx

Gepost door: Nora | 29-06-08

De commentaren zijn gesloten.