04-10-08

Koorts!!!

Lap!  Nu da weer!  Hoge koorts!  Ze zijn hier al met een groot machien geweest om mijn longen na te kijken, als we straks daar iets van weten dan zal ik het nog komen vertellen!  Mijn CRP is gestegen en mijn bloeddruk is aan de hoge kant.  Ni zo goe dus.

Deze nacht is het nog niet gegaan...
Ik heb zulke nare dromen, ik heb altijd het gevoel dat ik ga vallen en dan spring ik recht (echt!!!  Ons mama zegt dat ik bijna uit mijn bed spring) en wil ik in het eerst niet meer dromen! (dus liever wakker blijven)
De dokter zegt dat ze dit meer zien bij kindjes die zo lang onder narcose geweest zijn en op intensieve gelegen hebben.
Dus ons mama heeft er weer wa rimpels bij: accuut slaaptekort!
(En dan nog maar te zwijgen over de stress!!!)
Ons papa was hier al om half 7 zodat mama dan toch nog effe heeft kunnen indommelen.

Ze zijn hier wel allemaal om ter liefst ze!  Af en toe zwicht ik al eens terug voor de charmes van de verpleging en kan er een glimlachje af.
Ze willen wel dat ik uit mijn bed kom en eens in de zetel ga zitten, maar no way!  Die weten ni hoeveel zeer dat doet zekers?
Positieve noot: mijn maagsonde (slangetje uit mijn neus) is weg!

Tot straks, als we meer weten, hopelijk zit de infectie niet in mijn buik, ons mama heeft al gezegd dat ze dan heel ver wegloopt, maar ons papa is rapper ze, die zal ze wel terughalen!

kus kus

Amelieke

12:19 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Lieste Poppemie ,Nancy en Jurgen en ook broertje, wij leven met jullie mee, alle dagen kijken wij naar de evolutie van U en ook van onze Louiske jij doet het heel flink en wij zijn blij dat er af en toe en draadje weg mag.
Rust nu maar flink en alle dagen en beetje beter . Lieve dikke zoentjes.
Ps.:Kan ik aub het adres krijgen van het ziekenhuis.

Gepost door: Anne Mie | 04-10-08

Lieve Amelie,
Ik vindt het jammer dat je zo'n nare dromen hebt, maar ik zal een dromenvanger voor je maken die alle slechte dromen tegenhoudt.
Voorzichtige dikke zoenen voor jou en Louis.

Gepost door: Finne | 04-10-08

Lieve Amelie Hey, lieve meid, dat is toch heel wat hé, zo'n operatie. Maar jij bent wel heel erg flink hoor, als ik dat zo lees! Kruip maar heel dicht bij je mama en papa, die je zeker en vast zullen vertroetelen en knuffelen. Ze zijn altijd dicht bij jou, ook als je slaapt, dus je hoeft echt niet bang te zijn! En wij zijn ook een heel klein beetje bij jou, ook als je slaapt, omdat we heel erg veel aan je denken! Je zal nu stilaan ook wel beter worden, net als Louis! Een superknuffel heel speciaal voor jou en ook voor je mama en papa! Onze kaars brandt hier elke avond, en wij geloven erin!

Gepost door: Sandra en Paul | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.