05-10-08

Bezoek

Goeiemorgen!
Ik heb deze nacht echt flink mijn best gedaan om te slapen...
Tot 3 uur was het een ramp: nachtmerries, woelen, wakker schrikken en uiteindelijk maar wakker blijven...
Toen effe in de armen van mama gelegen en zo ben ik stilletjes tot rust gekomen en geknord zenne!
Hopelijk heb ik nu mijn eigen slaap een beetje teruggevonden...

En nu over bezoek!
Stilaan ben ik er wel klaar voor en kan ik er van genieten!  Niet met te veel tegelijk, maar van de familie is er al een heleboel geweest...
Kleine vriendjes zijn ook welkom, maar liefst niet met meerdere tegelijk.  Natuurlijk heb ik nog de nodige buisjes hangen om verder te herstellen, maar de mama's en papa's weten best zelf of hun kindje hier tegen kan.
Nu denken wij wel dat we hier woensdag ook nog zeker gaan zijn (en waarschijnlijk nog wel langer ook)...
Jullie zien maar, van harte welkom!

Straks vertel ik meer over hoe mijn volgende dagje GHB verlopen is!

Ochtendzoentje

Amelie, de flinke Mie!

p.s.: kan er iemand een ping pong balletje meebrengen? Ik heb een goede tip gekregen!?  Merci hè Lachen

08:08 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

GOEDE MORGEN!! Wat zijn wij blij dat je al wat beter hebt kunnen slapen, Amelie. Maar wat is er natuurlijk leuker dan in mama's armen in slaap vallen... Zie je het al zitten om vriendjes op bezoek te ontvangen? Dat horen we graag, want dat wil zeggen dat je je weer een beetje beter voelt en dat is echt goed nieuws. Bij ons zijn er weer veel zieken, dus wij komen voorlopig niet op bezoek. We zouden niet willen dat je bovenop alle pijntjes nog een oorontsteking bij krijgt, he?! Hopelijk krijg je nog veel vriendjes op bezoek en kan je al een beetje tetteren met hen (en misschien krijg je nog wel leuke cadeautjes...). Van ons in ieder geval vele handzoentjes, hopelijk komen ze daar goed aan in Leuven, want er staat nogal veel wind... Groetjes van ons allevijf!

Gepost door: toni, an, kobe, lene en mirte | 05-10-08

Joepie! Goed van jou dat je al uit je bedje kan, en dat je al wat lekkers hebt kunnen eten, dat betekent dat je stilaan beter wordt hé! Laat je verder maar goed in de watten leggen door iedereen daar, jij verdient dat! Als je nog veel beter bent, zal ik eens aan je mama vragen of ik samen met Laurientje eens naar je thuis mag komen, dan kan je ons leren kennen! Maar nu sturen we langs dit berichtje heel veel lieve knuffeltjes voor jou, Louiske en zeker ook voor je mama en papa, want die verdienen dat zeker ook!!! Groetjes!

Gepost door: Sandra en Paul | 05-10-08

HEY FLINKE MEID! Wat ben jij super-, super-, superflink, zèg Amelie, al wat kunnen eten, uit je bedje durven komen en bezoek kunnen ontvangen,als dat niet knap is!!!
We zijn heel blij dat het al wat beter met je gaat en die slechte dromen... die gaan binnenkort vast en zeker wegvliegen en nooit meer terug komen! Vele dikke voorzichtige knuffeltjes van ons allemaal en tot binnenkort!!!

Gepost door: Karin, Patrick, Niels en Ansje | 05-10-08

De commentaren zijn gesloten.