01-03-09

Nette, Nora, Siel* en Amelie planten héél véél bomen...

Hallokidoki!

Er gaat iets heel speciaal gebeuren hier in Zandhoven!!!
Op 22 maart wordt er een bos aangeplant ten voordele van 'kom op tegen kanker'!
Dus da wil zeggen: ni zo ver van mijn huizeke!!!
Als dat geen toeval is!!!???

Dus had de mama van Nette een heel goed idee!!!  We gaan met ons viertjes (Nette, Nora, Siel* en ik) onze eigen bomen planten!!!
Wie graag ook een bomeke komt planten, of de actie wil steunen...

Hier een beetje meer info!

Koop een kaars, plant een boom!

Voor 7 euro koopt u een kaars, en u krijgt er een symbolische boom bij. Die boom neemt u niet mee naar huis, maar wel een boomlabel dat bij de kaars in het doosje zit. Op vertoon van dat boomlabel krijgt u op 22 maart aan een van de nieuwe Kom op tegen Kanker-bossen een échte boom. U mag die boom daar planten en er uw persoonlijke boomlabel aan hangen. Op dat label kunt u uw eigen naam schrijven, of de naam van een dierbare overledene, of de naam van uw (klein)kinderen, of u kunt er een mooie boodschap of een wens aan hangen... Bij de kaarsjes met boomlabel krijgt u ook een ticket voor de grabbelton ter plaatse en een
kortingsbon om met de trein te komen.

We nodigen iedereen van harte uit om op zondag 22 maart 2009 zijn of haar eigen boompje(s) te komen planten. In aanwezigheid van een aantal VIP's worden bij de nieuwe bossen leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Later vindt u hier meer over het programma van de regionale plantdagen.

 

Wat gebeurt er met mijn geld?

De opbrengst van het Boompjesweekend gaat integraal naar de projecten van Kom op tegen Kanker: preventiecampagnes, palliatieve zorgverlening, psychosociale ondersteuning van patiënten en hun omgeving, vakantiekampen voor kinderen en adolescenten, wetenschappelijk onderzoek,. Kom op tegen Kanker is de tweejaarlijkse fondsenwervingscampagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK).

Het Boompjesweekend is een jaarlijkse lenteactie van Kom op tegen Kanker, het Agentschap voor Natuur en Bos, de Vereniging voor Bos in Vlaanderen en de deelnemende gemeenten.

KOTK

Wie geen tijd heeft om mee te gaan, maar wel wil steunen, die kunnen gerust hun label met ons meegeven, wij zorgen dan wel dat jullie boompje mee komt pronken bij die van ons...
MAAR!!  Onze oudjes die zijn er zeker van dat onze drie boompjes de grootste, sterkste, onoverwinnelijkste bomen zullen worden van allemaal, dus ni jaloers zijn als die van jullie ni zo groot worden hè! Lachen

Boompjes kan je bestellen via ons mama...
Ik zou zeggen: kopen maar!  Het is voor een héééééél goed doel!

Dikke dankukus

Amelie de ik-ben-bijna-jarig-mie xxx

 

 

 

 

20:51 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

amelieke boomkesmieke WAW!!! Wat een supermegageweldigtof initiatief!!! Wij willen heel graag een boompje bestellen bij uw mama! En we gaan dat kaarsje ook heel goed kunnen gebruiken...
Alvast een dikke bijna jarig knuffel van ons!!!

Gepost door: kato en kristiaan | 02-03-09

ook een boompje... lieve amelie

ik ben de mama van kato... kato die vertelt altijd heel veel tegen mij! nu had ze mij vertelt over jullie bomen en eigenlijk wil ik er ook wel eentje! ga jij aan je mama zeggen dat kato de centjes wel zal geven?
danku... en veel succes met jullie bomen!
daag,
lut

Gepost door: mama van kato | 04-03-09

boompje planten Wij komen ook boompjes planten bij jullie. Dicht bij die van jouw. Veel bomen vangen veel wind, samen sterk.
Nu is het veel bomen geven veel geld aan "kom op tegen kanker". Doen!!!!!!!!
Groetjes vanuit Retie

Gepost door: siel* | 09-03-09

Gelukkige verjaardag! Hoi Amelie-de-vandaag-jarig-mie,

ik stuur je drie hélé dikke zoenen en een hele warme kuffel voor je verjaardag!
groetjes,
Henny

Gepost door: Henny | 16-03-09

Amelieke verjaardagsmieke Een hele gelukkige verjaardag gewenst vanwege Brigitte(een collega van je mama, eentje die niet ver van je oma in Schilde woont)
Hopelijk heb je goed van je dagje genoten. Het zonnetje was in ieder geval van de partij en dat maakt ons supperblij
Ik zal je wel eens zien op 22 maart wanneer we met zijn allen boompjes planten
3 dikke verjaardagskussen

Gepost door: brigitte | 16-03-09

De commentaren zijn gesloten.