27-05-09

Controle in GHB!

Hey hey hey!

Vandaag zijn we nog eens naar de berg gereden!
Kelly is met ons meegereden, tof hè!
Het was ruim 3 maanden geleden dat ik er nog geweest was, dus ze schrokken allemaal wel van mij ze!
Ze vonden dat ik hard gegroeid was!  En da is ook wel ze!  Ik ben nu al 1m14,7cm!
En ook vandaag was het er héél druk, we hebben nogal moeten wachten ze pffffff...
Nu het zo lang geleden was had ik er ni zo veel zin in, maar tja, wa moet moet hè!

Dus eerst naar de dokter met zijn t.v., die keek en keek en zei al direct dat alles er nog goed uitzag, er was geen opmerkelijke groei van de bobbel, wel een paar vreemde dingen die achtergebleven zijn in mijn buik (geen schaar of potlood of zo, maar de kapsels van mijn verdwenen bobbels), die hebben ze nu ook eens mee opgemeten om die mee in 't oog te kunnen houden.

Dan naar de dokter.  Eerst meten en wegen bij Rita en mijn zak met prikcadeautjes afgeven!!!!  Emma, Thomas en Vincent: ze was er super blij mee!  ze vond het heel chique cadeautjes!  Merci ze! Knipogen
Toen we eindelijk bij dokter Renard kwamen en ze vroeg hoe het met me gaat heb ik haar eens verteld wat me nog altijd dwarszit!
Mijn rug die doet nog heel regelmatig pijn, zelfs soms zo veel dat mijn benen mee pijn doen...  En die buik van mij pffffff, ik had nu toch wel gedacht dat ik na de operatie ni meer zo veel pijn zou hebben, maar tarrarraboem, die kan potverdekkie nog ferm pijn doen ze!
Dit hoorde dokter Renard niet graag...  Normaal gezien zou ik nu toch pijnvrij moeten zijn en 's nachts kunnen slapen als een roosje, dus gaan ze 8 juli nog eens een scan nemen en de tumor nog eens goed bekijken.
Tot dan moet ik tegen ons mama zeggen wanneer ik echt heel veel pijn heb, die moet dat dan in een boekske schrijven zodat de dokters kunnen zien wanneer de pijn het ergst is...
Er zal dan ook een overleg volgen met prof. De Wever en ze gaan proberen te zoeken naar oplossingen om die pijnen te stoppen.
Het zou best kunnen dat die bobbel ondanks dat die nu al veel kleiner gemaakt is mij nog altijd de nodige last bezorgt (hij groeit immers vanuit een zenuwbaan naast mijn ruggegraat) en dus gaan de pientere dokters eens zoeken naar oplossingen! 
Op de vraag van ons mama of het iets met mijn eten te maken kon hebben zei de dokter dat ik dan 's nachts geen pijn zou hebben en dat dit zeker met mijn rug niks te maken kan hebben.

Nu vinden we dat hier goed nieuws, wie weet kunnen ze iets geven zodat ik minder pijn heb...  Dat zou een beteke een wonder zijn!  Maar de wonderen zijn er om op te hopen hè!

Ik zou zeggen dat ik ons mama nog eens wat fotookes laat plaatsen hier, maar da zal voorlopig ni gaan, ze is haar kabelke van het toestel kwijt!  Tja, we hebben hier serieus verbouwd de laatste weken, alles is in dozen geladen geweest en nu weet ons mama da ni meer liggen!
Maar zodra het teruggevonden is zal ik ze nog eens aan haar mouw trekken ze!

Liefste groetjes van...

Amelie xxx

18:04 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Oef!!! Hey Amelie, ik heb vandaag speciaal aan jou gedacht en ik ben blij te lezen dat de dokters vonden dat alles binnenin je buikje wel goed was! Die slimme dokters zullen nu wel snel iets vinden om die nare pijn te verdrijven, daar ben ik zeker van!
Op de foto zien we ondertussen al een grote, flinke meid. Blij te zien dat je zo straalt!
Lieve groetjes,
Sandra en Paul

Gepost door: Sandra en Paul | 27-05-09

Jieha! Das toch weeral goe nieuws dat het ni gegroeid is hè. Hopelijk vinden de dokters nu snel een oplossing voor die stomme pijn.
Laten we nu nog maar snel eens afspreken, dan kunnen we mè z'n allen nog eens fijn spelen.

Heel veel liefs,
Nora, Maja, Marianne en Dennnis

Gepost door: Nora en co | 27-05-09

piepeloe amelie!! fjoeh fjoeh wat een opluchting... geen gegroeide bobbel!!! wel lastig hé dat je nog altijd pijn hebt... dat die slimme dokters maar eens heeeeeeeeeeel goed nadenken en zo misschien wel een oplossing voor jou vinden!
wij zijn heel goed in duimen en kaarskes branden dus dat gaan wij gewoon blijven doen!
dikke knuffels van ons

Gepost door: kato en kristiaan | 28-05-09

Hey Amélie Verdekke zeg, dan heb ik U gemist gisterin daar op de berg.
Wij waren om 8:30 bij Rita op consultatie.
Ik moet ook pas in julie teruggaan.
Geweldig hé.
Dikke knuffel,
Britt & Co.

Gepost door: Britt | 28-05-09

hey grote mie Hey grote mie,

dat is weer een straf verhaal seg. Toch leuk om nog eens iets van je te lezen. En dat je er goed uitziet dat hebben we een paar maanden geleden ook kunnen zien.We zijn vandaag bij Nora en Maja gaan spelen. Kei leuk hoor. Ik was echt stikkapot toen we naar huis reden en toen mama en papa me nog onder de douche wilden stoppen, was ik echt niet te kalmeren. Stom idee vond ik dat trouwens. LIever bezweet in mijn beddeke!
Alé grote heldin, een dikke knuffel,
Nette

Gepost door: Joke | 01-06-09

De commentaren zijn gesloten.