08-07-09

Geen nieuws!

Echt ze, niks wisten ze te vertellen vandaag daar boven op de berg!
Ik zal eens zeggen wat er gebeurd is hè!
Deze morgen, kleddervroeg zijn we vertrokken naar Leuven.  Beetje file maar, dus we waren keurig op tijd!Knipogen
We waren nog maar te goei binnen of ze stonden daar al te springen om mij te prikken...  En deze keer deed het eigenlijk wel pijn!  Maar ik heb ni geweend ze, alleen hééééél vies gekeken!
Dan heb ik bij Pieter een Winnie the Pooh gekleurd en toen was de (assistent)dokter er al om mij te onderzoeken en was het ook tijd om naar de scan te vertrekken.  Zoals een echte kenner heb ik megastil gelegen zodat de scan in een wip klaar was.
Terug op dagzaal ben ik in de verf gevlogen en heb ik een mooie vis geschilderd tot de dokter kwam zeggen dat er vandaag niks ging gezegd worden en we al naar huis mochten.  Ondertussen was mijn vriendinneke Nora aangekomen en daar hebben we dan nog wa mee geretteketet.
Maar mijn humeur was echt beneden alle peil dus hup, snel terug richting huis!
Ik was zo brompot dat ik zelfs ni ben gaan sporten vanmiddag met mijn vrienden...

Wanneer gaan we dan wel iets weten????
Dinsdag gaan de dokters beraadslagen over mijn buikske en dan worden we opgebeld...  Dus geduld...

We houden jullie op de hoogte!

kusje,

Amelie

19:15 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

piep ! amai amelie de vakantie-mie... dat was inderdaad een dagje zonder veel nieuws... maar ons kaars heeft toch weeral gebrand zenne!!! alle dagen steken we die hier aan...
dikke kus en veel groetjes

Gepost door: kato en kristiaan | 09-07-09

Hoi piepeloi Da was leuk je nog eens terug te zien. Ik heb ook nog zo'n vis geschilderd zoals jij. Is de vis droog de auto in geraakt of zijn er toch nog ergens wat verfplekjes achterwege gebleven;)
Mama vertelde me dat ondanks je pijn de bobbel in je buikje terug goed ingekapseld zit. Das al wel heel goe nieuws hè. Ik hoop dat ze nu zonder te veel gedoe die vervelende pijn wa weg krijgen hè.
Heel veel liefs,
Nora XXXX

Gepost door: Nora | 11-07-09

De commentaren zijn gesloten.