14-07-09

Nieuws!

Live verslag van aan de côte de Vièrsel...
Deze namiddag had ons mama dus onze dokter aan de lijn, er is heel veel gezegd, ik zal het proberen een beteke samen te vatten!
De tumor is ongewijzigd tegenover de vorige keer en zit mooi netjes ingekapseld.  Hij is nu zo complex van structuur: er zitten zenuwbanen in verweven, bloedvaten, lymfekanalen, de hoofdslagader...  dat er zeker niet meer aan gesneden kan worden.  Nu, daar stonden we ook ni op te springen, veel te riskante boel.
Wat gaat er nu gebeuren??  Wel, via allerlei onderzoeken gaan ze proberen het één en ander uit te sluiten.  Via onze eigen kinderarts in Lier zullen er veel onderzoeken gebeuren, da's wel handig!  Eerst en vooral urine en stoelgang zullen grondig onder de loep genomen worden en aan de hand van de resultaten die daar uit komen wordt er verder gezocht.  Dus heel simpel gezegd gaan ze alles wat me ook maar een beetje last zou kunnen geven proberen uit te sluiten.
Mijn darmpjes willen ze heel goed nakijken en bekijken hoe die op vanalles reageren.  Het kan goed zijn dat de pijn door de tumor zelf veroorzaakt wordt, maar dat is het laatste dat ze gaan bekijken, eerst al de 'gewone' rest uitsluiten...
De cellekes in die bobbel zijn nog wel actief, maar houden zich voorlopig goe gedeisd, voor altijd, da kunnen ze ni zeggen, da zal de toekomst moeten uitwijzen.
Vooruitlopen op de andere onderzoeken die nog mogelijk zouden zijn doen we NIET, stap voor stap!!!
Nu donderdag gaat de dokter in Lier buiskes in mijn oren plaatsen zodat ik al wel van die vervelende oorontstekingen vanaf zou zijn.
Ons mama heeft eigenlijk een beteke haar buik vol van dokters en ziekenhuizen, maar tja, ik denk ni da ze een keuze heeft: IK WIL ECHT MINDER PIJN HEBBEN!!! 
Volgende week heeft onze papa ook verlof, dan zal ik die wel eens meepakken Lachen
Zo, en nu duik ik terug in ons zwembaddeke in den hof!!!

PLONS!

Amelie x

 

18:17 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Speel maar goed deze zomer en laat de dokters maar werken! Hey,
Al die onderzoeken zijn natuurlijk echt niet fijn, niet voor jou maar ook niet voor je mama en papa, maar op die manier vinden ze misschien wel een oplossing tegen je pijn. Wij hopen echt dat die pijn weg zal gaan! Geniet maar van het samenzijn thuis, van je zwembad, van je vriendjes en van de grote vakantie en laat de dokters maar heel hard werken!
Wij duimen hier alvast heel hard mee!
Lieve groetjes, Sandra en Paul

Gepost door: Sandra | 14-07-09

Duimen!!! Hoi Amelie,
Ook wij duimen mee voor een snelle oplossing tegen al die pijntjes. Geniet nu maar van de vakantie!!! Groetjes van ons allemaal

Gepost door: Elke, Geert, Branko, Wannes en Joppe | 14-07-09

Hoi Hey Amelie,
Ik heb vandaag wel gebrult zenne wanneer ze mijne catheter aangeprikt hebben.
Gelukkig weet Rita dat ik altijd brul gewoon om te kunnen brullen.
Plons maar goed verder, dat doe ik ook (en daarna in de douche met uw zeepkes) !
Groetjes,
Britt & Co.

Gepost door: Britt | 15-07-09

piepeloe.... het is VAKANTIE!!!! wij duimen ook mee dat ze snel de boosdoener van die vervelende pijn vinden!!!! en weet je wat? in duimen zijn wij gewoon supergoed!!!!!
geniet van je vakantie... wij vertrekken morgen op reis en gaan dat ook zeker en vast doen! tot binnenkort hé!!!!!!

Gepost door: kato en kristiaan | 16-07-09

De commentaren zijn gesloten.