27-05-10

Het vervolg!

Hoi hoi,

Hier ben ik met meer nieuws over mijn arm!
Vandaag ben ik met mama naar Lier geweest op controle.
We zijn met de 'gipsmobiel' gereden, hihihi...
Bart, mijn overbuurman ligt ook in de plaaster en die moest toevallig ook in Lier zijn voor een scan, dus die is met ons meegereden!  Mama dus met twee ingegipsten in de auto!  Hihihi...

Heb ik die dokter daar effe doen verschieten ja!
Mijn lichaam heeft al keiflink kalk aangemaakt, de breuk in mijn pols is al zo goed als aaneengegroeid en mijn elleboog, die doet het ook goed ze!
In principe zou de gips er al af mogen en zou ik verder kunnen met een steunverband, maar vermits ik eentje ben die ni echt op haar stoeleke blijft stilzitten heeft de dokter besloten van mijn arm nog wat netjes ingepakt te laten.
Het is tenslotte nog maar drie weken geleden en alles is toch nog een beteke broos, dus 7 juni worden de pinnen eruit gehaald en mag mijn gips ineens weg!
Dan zal ik verlost zijn van alles en kan ik terug de waaghals uithangen (alsof ik da nu ni doe...Tong uitsteken)
Goe hè!!!

Heel veel mensen vragen me hoe het met mijn buikje is, wel, effe kort: goed, maar ik heb nog altijd veel buikpijn...
Toen ik extra pijnmedicatie kreeg voor mijn arm was dit veel minder en nu moet ik terug wennen aan de afgebouwde medicatie.
Ik kan dus absoluut niet zonder mijn dagelijks siroopkes, af en toe zaag ik wel eens de oren van mama en papa's hoofd, maar al bij al gaat het goed ze!
En mijn slapen...  Daar krijg ik elke dag een superdikke duim voor!  Ik ga redelijk laat naar mijn beddeke zodat ik echt moe ben en dan slaap ik flink door tot mama ons komt roepen!  Heel af en toe word ik 's nachts nog wakker van de pijn, maar dan roep ik ni!
(En toch weet ons mama perfect welke nacht ik ben wakker geweest???, raar ras ze die mama's Onbeslist)

Zo, iedereen geupdated... tot het volgende nieuwtje!

Dikste kus

Amelie x
19:19 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.