13-09-12

13 september... Weer 1 jaar later...

Hey hey,

We zijn weer één jaar verder!  Vandaag is het exact vijf jaar, is dat dan een soort van jubilee dacht ik vanmorgen...
Ergens was er weer het voornemen om de blog stop te zetten.  Maar dat kan ik precies niet, noem het bijgeloof, lichtzinnigheid, ik weet niet wat, maar we mogen hier nog altijd 'goed' nieuws komen vertellen en dat zorgt ervoor dat ik toch weer  hier naartoe getrokken wordt...

Amelie doet het nog steeds prima!  Het derde leerjaar al, ze wordt groot!
En dat merken we in veel: ze kan veel beter met haar 'beperkingen' omgaan, ze is veel rustiger geworden en kan veel meer aanvaarden, ja, ze wordt groot onze kleine meid!


Onze zomerse check-up is weer achter de rug,  alles voldoende goed...  Amelie heeft zelf vanalles aan de dokter gevraagd, dit is de eerste keer dat ze dat zelf durfde!  Knap van haar want blijkbaar zat ze toch wel met heel wat vragen!  Tja, dat heb je dan ook weer als ze groot worden hè, dan komt het deel van 'het-zelf-aanvaarden' er bij!  Maar ze doet het prima onze meid en wij ook vinden we zelf Knipogen!
De gezellig drukke mallemolen van het dagelijks leven draait hier op volle toeren en ja, soms duvelen we er op en vaak genieten we er van!

Elk half jaar zullen we ons aanwezig melden in GHB en elke keer blijft dan de hoop dat we er zoals tot nu toe glimlachend mogen buitenwandelen!

We doen zo verder!

Heel veel liefs aan iedereen!

Nancy

Frankrijk 2012 100.jpg

 

19:55 Gepost door Amelie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |